Provincie Noord Brabant

Team incentive Spoorzone/Tilburg

Voor het team evenementen en relatiemanagement van de Provincie Noord-Brabant verzorgden wij een inspiratievolle Tilburg/Spoorzone Experience. Dit team had een heldere missie: teambuilding en inspiratie op doen in de Spoorzone/Tilburg.

De Experience startte in de imposante Lochal met een fascinerende rondleiding. Vervolgens werd de teamspirit aangewakkerd en de kennis over Tilburg verrijkt tijdens een City Golf tour, uitgezet door Femz Events, door de binnenstad. Eindstation van de ochtend, een gastvrij ontvangst bij Station 88 met smakelijke lunch verzorgd door Smeer-m. De middag begon met een inspiratievol bezoek aan EVE als eventlocatie. Met als verrassende uitsmijter, een hele bijzondere (sneak preview) ervaring in het surrealistische doolhof Doloris met een borrel op de Rooftopbar. De ervaringen van de dag konden gedeeld worden tijdens een afsluitend etentje bij RAW.

Met een super positieve indruk van Tilburg rijker keerde deze groep terug naar ’s-Hertogenbosch. Missie geslaagd. Ook voor Blend013, een enthousiaste, tevreden groep en een fijne samenwerking met onze partners. Daar doen we het voor!

Opdrachtgever:

  • Provincie Noord Brabant

Doelgroep:

  • Medewerkers van het team evenementen en relatiemanagement

Rol Blend013:

  • Ontwerp, projectmanagement en realisatie van deze Tilburg incentive.