Eigenwijze aanpakkers,
geobsedeerd door perfectie

Wij zijn verbinders. Conceptdenkers met een groot netwerk en een rugzak vol ervaring. Vakidioten met een creatieve mindset. Intensief samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. Zo leren we het DNA van jouw organisatie kennen. Dat is dé manier om te ontdekken hoe we blijvende impact kunnen realiseren.

Blend013 bestaat uit een team pragmatische consultants die marketing, communicatieplannen en ambities weten te vertalen in concrete acties met effect. Het zijn door de wol geverfde professionals uit de event en communicatiebranche. Voeg daaraan toe creativiteit en flexibiliteit en je hebt een effectieve mix te pakken. Een woord is een woord en afspraak is afspraak. Geef ons het vertrouwen en wij geven daar volledige ontzorging voor terug.

Eigenwijze aanpakkers,
geobsedeerd door perfectie.

Wij zijn verbinders. Conceptdenkers met een groot netwerk en een rugzak vol ervaring. Vakidioten met een creatieve mindset. Intensief samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. Zo leren we het dna van jouw organisatie kennen. Dat is dé manier om te ontdekken hoe we blijvende impact kunnen realiseren.

Wat zijn onze
pijlers?

Creativiteit

Een creatieve mindset garandeert een uniek verhaal met impact.

DNA

In no time weten we ons jouw DNA eigen te maken. Hiermee brengen we jouw verhaal zo realistisch mogelijk tot leven.

Ervaring

Been there, done that. Profiteer van een rugzak vol ervaring voor een effectieve samenwerking en uitwerking.

Ontzorging

Laat het gerust aan ons over. Wij regelen het van A tot Z.

Maak kennis met
het team van BLEND013

Germaine Paulusse

Managing partner

Ze is een perfectioniste die graag de touwtjes in handen heeft en een door de wol geverfde eventorganisator. Door haar empathisch vermogen voelt ze anderen snel aan. Als moeder van drie weet ze bovendien alles van multitasken en plannen. Haar enthousiasme is haar kracht en ook haar valkuil: een tandje minder zou soms geen kwaad kunnen.

“Ik ben iemand die graag verbindt. Het is fijn om anderen vooruit te kunnen helpen, mijn grote zakelijke netwerk is me mede daarom heel veel waard. Tel er de liefde voor mijn stad en mijn behoefte aan afwisseling bij op: dan snap je precies waarom ik alles kwijt kan in BLEND013.

Tilburg is bijzonder omdat het een sociale en ondernemende stad is. Ik vind het geen punt dat we vaak de underdog zijn. Des te meer weten we mensen van veraf en dichtbij te verrassen. Er gebeurt hier veel meer dan mensen verwachten. Daarbij zijn er zoveel gebieden, zoveel sferen, zoveel settings. Iedereen kan zich hier thuis voelen. Ook in één dag.

Mijn ultieme genietmoment, dat is when the magic happens. Als het decor, het doel, de boodschap allemaal samenkomen. Ik neem het in me op en geniet met volle teugen!”