Afbeelding banner poppetjes blokken

Eigenwijze aanpakkers,
geobsedeerd door perfectie

Wij zijn verbinders. Conceptdenkers met een groot netwerk en een rugzak vol ervaring. Vakidioten met een creatieve mindset. Intensief samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. Zo leren we het DNA van jouw organisatie kennen. Dat is dé manier om te ontdekken hoe we blijvende impact kunnen realiseren.

Blend013 bestaat uit een team pragmatische consultants die marketing, communicatieplannen en ambities weten te vertalen in concrete acties met effect. Het zijn door de wol geverfde professionals uit de event en communicatiebranche. Voeg daaraan toe creativiteit en flexibiliteit en je hebt een effectieve mix te pakken. Een woord is een woord en afspraak is afspraak. Geef ons het vertrouwen en wij geven daar volledige ontzorging voor terug.

Eigenwijze aanpakkers,
geobsedeerd door perfectie.

Wij zijn verbinders. Conceptdenkers met een groot netwerk en een rugzak vol ervaring. Vakidioten met een creatieve mindset. Intensief samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. Zo leren we het dna van jouw organisatie kennen. Dat is dé manier om te ontdekken hoe we blijvende impact kunnen realiseren.

Wat zijn onze
pijlers?

Creativiteit

Een creatieve mindset garandeert een uniek verhaal met impact.

DNA

In no time weten we ons jouw DNA eigen te maken. Hiermee brengen we jouw verhaal zo realistisch mogelijk tot leven.

Ervaring

Been there, done that. Profiteer van een rugzak vol ervaring voor een effectieve samenwerking en uitwerking.

Ontzorging

Laat het gerust aan ons over. Wij regelen het van A tot Z.

Maak kennis met
het team van BLEND013

Germaine Paulusse

Eigenaar en verbinder

Ze is een perfectioniste die graag de touwtjes in handen heeft en een door de wol geverfde organisator. Door haar empathisch vermogen voelt ze anderen snel aan. Bovendien weet ze alles van multitasken en plannen en draait ze haar hand niet om voor een een strak staaltje projectmanagement. Haar enthousiasme is haar kracht en ook haar valkuil: een tandje minder zou soms geen kwaad kunnen.

“Ik ben iemand die graag verbindt. Die boodschap en doelgroep bij elkaar brengt. Het is fijn om anderen vooruit te kunnen helpen, mijn grote zakelijke netwerk is me mede daarom heel veel waard. Tel er de liefde voor mijn stad en mijn behoefte aan afwisseling bij op: dan snap je precies waarom ik alles kwijt kan in BLEND013.

Mijn ultieme genietmoment, dat is when the magic happens. Als het decor, het doel, de boodschap allemaal samenkomen. Ik neem het in me op en geniet met volle teugen!”

Sanne Koks

Mede verbinder

Met haar oog voor detail, haar aanpakkersmentaliteit en passie voor de eventbranche is Sanne de spin in het web bij de operationele vertaling van een project. 

Met haar zakelijke achtergrond én brede ervaring op het gebied van event- en projectmanagement voelt Sanne zich bij de projecten van Blend als een vis in het water. Haar specialiteit is plannen en zij zorgt ervoor dat onze projecten soepel kunnen verlopen en we onze deadlines kunnen halen.

Ze wordt blij van een goede planning, structuur en to do’s op tijd afwerken. Om er uiteindelijk voor te zorgen dat er een eventbeleving staat waar zowel opdrachtgever als gasten optimale impact ervaren,