Verbinding verbroken?
Tijd voor Re:Connect!

Interactieve livesessies om teams opnieuw te verbinden

arrow

De verbindende factor

Ook jij en jouw team(s) hebben het thuiswerken omarmd. De omslag van fysiek samen naar online samen heeft grenzen verlegd. En heeft laten zien dat effectief samenwerken ook op afstand kan. Toch is de vruchtbare energie van de fysieke ontmoeting digitaal lastig te evenaren. Want juist door fysiek samen te zijn en al je zintuigen open te zetten, verandert synergie in energie. En energie in magie.

Tijd om te reconnecten dus! Want het is de fysieke verbinding die teams optimaal laat functioneren, die ruimte geeft voor creativiteit en die mensen in staat stelt samen te innoveren en meters te maken om de gestelde doelen te behalen.

Blend013 gaat jou en je team(s) helpen om de teambanden weer te verstevigen met Re:Connect.

Re:Connect

Re:Connect biedt werkgevers, ondernemers, teamleiders, afdelingshoofden en managers een interactieve sessie om teams opnieuw te verbinden. Ongeacht in welke fase je team zich op dit moment bevindt. Toe aan een gezamenlijke aftrap voordat er weer samen naar kantoor gegaan wordt na een periode van thuiswerken? Of juist behoefte aan een tussentijds samenkomen om de batterij weer op te laden voor een volgende periode van thuiswerken? Onze sessie kan in beide behoeftes voorzien.

De Re:Connect sessie staat in het teken van de échte ontmoeting. Van opnieuw verbinden, verdiepen en verrijken. Een bijzonder moment waar op een inspirerende locatie inhoudelijk aan de slag gegaan wordt. Natuurlijk afgewisseld met lekker eten en verantwoorde fun zodat de energie weer gaat stromen. Met direct resultaat:

 • Levelen, verbinden en oplijnen
 • Mentale power boost
 • Perspectief op doelbewuster handelen

Een frisse (her)start

Een Re:Connect sessie wordt door Blend013 gefaciliteerd en geleid. De sessie kent een vaste opbouw om zo resultaatgericht mogelijk te zijn:

Opening

Een energiek weerzien onder het genot van koffie en thee.

Ochtend

We starten met een persoonlijke check-in. Deelnemers vertellen elkaar hoe zij de afgelopen periode hebben ervaren, waar ze tegenaan gelopen zijn en wat ze ervan hebben opgestoken.

Deze ervaringen maken we bespreekbaar en daar pakken we op door. Wat willen we behouden en wat juist niet? Zo maken we de eerste stappen om weer met elkaar in verbinding te komen en leggen we een fundament om op door te bouwen.

Lunch & fun

Samen genieten van een goede, eerlijke lunch. Na de lunch starten we actief met een leuke, verantwoorde en gezamenlijke doe-activiteit om te energizen.

Middag

Deelnemers gaan aan de slag met jouw boodschap. Wat wil je vertellen? Welke doelstellingen wil je benadrukken en wat is het gewenste resultaat van de sessie? Dit is het moment om impact te maken en alle neuzen weer dezelfde kant op te krijgen.

Afsluiting

Na een intensieve dag proosten we op de hervonden connectie. Je team kan er weer vol energie tegenaan!

Ons ‘reconnecting’ aanbod op een rij

Wij bieden de Re:Connect sessie aan in een tweetal programma’s.
In welke setting gaat jouw team het beste uit zichzelf halen?

OUTDOOR

Kies je voor een dag in de buitenlucht dan zoeken we de rust en ruimte van de natuur op bij Faculty Club in Tilburg of Hilvaria Studio’s nabij Hilvarenbeek.

 • Ontvangst met koffie/thee en lekkernij bij Faculty Club of Hilvaria Studio’s
 • Start verbindingssessie o.l.v. Blend013 bij Faculty Club of Hilvaria Studio’s
 • Lunch bij Faculty Club of wandelend naar Grotto voor een picknick
 • Outdooractiviteit zoals schermen, MTB’en, boogschieten
 • Vervolg inhoudelijke sessie bij Faculty Club of Hilvaria Studio’s
 • Afsluiting incl. borrel bij Faculty Club of Hilvaria Studio’s

CITY

Ga je voor de energie en inspiratie van het centrum van Tilburg, dan bieden we je een sessie op spraakmakende locaties als Doloris, de LocHal en theater de Nieuwe Vorst.

 • Ontvangst met koffie/thee en lekkernij bij Rooftop Doloris of LocHal Seats2Meet
 • Start verbindingssessie o.l.v. Blend013 bij Doloris of LocHal S2M
 • Lunch bij Doloris of LocHal S2M of lunch to go
 • City activiteiten zoals City Challenge, bezoek Meta Maze, theaterworkshop, rondje Piushaven
 • Vervolg inhoudelijke sessie bij theater De Nieuwe Vorst
 • Afsluiting incl. borrel bij theater De Nieuwe Vorst

PRIJZEN

Vast starttarief van 1.500 euro. Prijs per persoon 75 euro.
Inclusief intake gesprek, opmaak custom made programma, inhoudelijke training, locatie, activiteit en horeca.

Protocol Proof? Nieuw Normaal? RIVM Ready? Wees gerust, je hebt er niet overheen gelezen. Natuurlijk gaan jij en je team(s) met een reconnecting sessie van Blend013 veilig op pad. Die belofte maken we waar, daar kun je van op aan.

Maak meteen een afspraak

Boek nú jouw fysieke, interactieve Re:Connect sessie van Blend013 en verbind jouw team!